Εταιρικό Προφίλ

Ανάπτυξη και παραγωγή καλλυντικών με σεβασμό στο χρήστη και στο περιβάλλον.

 

Η εταιρεία COSMETIA - Σακελλαρίου ΑΒΕΕ είναι μια ελληνική, οικογενειακή εταιρεία παραγωγής καλλυντικών προϊόντων που ιδρύθηκε το 1985 στην Αθήνα.

 

Ερευνούμε, αναπτύσσουμε και παράγουμε περίπου 250 καλλυντικά προϊόντα στα εργαστήριά μας με αίσθηση ευθύνης προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αναζητούμε καθημερινά νέες τάσεις και επιστημονικές εξελίξεις στον κόσμο των καλλυντικών για να προσφέρουμε στους πελάτες και συνεργάτες μας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε τη φροντίδα και την προσωπική επίβλεψη μιας οικογενειακής εταιρείας.

 

Brands (όλα τα Brand names ανήκουν στην εταιρεία):

. Lee Hatton - Μακιγιάζ, Νύχια, Περιποίηση Προσώπου & Σώματος

. Rona Ross - Αντηλιακά/aftersun/ειδικές φροντίδες, Μαλλιά, Νύχια, Χείλη

. Greenyard - Προϊόντα περιποίησης με ελιά για Πρόσωπο, Σώμα, Μαλλιά, Άντρες, Ήλιο

. Leona Lester - Αρώματα / Toiletries

 

Προϊόντα: Τα προϊόντα παράγονται με φροντίδα και σεβασμό στο χρήστη και στο περιβάλλον σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και ελέγχους στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και εγκεκριμένα από εξωτερικό πιστοποιημένο εργαστήριο. Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Είναι εμπλουτισμένα με φυσικά και ενεργά συστατικά και περιλαμβάνουν σειρές για περιποίηση προσώπου, σώματος, μαλλιών και νυχιών, αντηλιακά και μακιγιάζ. Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη.

 

Διανομή: Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στην Ελλάδα και στην Κύπρο - στα καλύτερα καταστήματα καλλυντικών, σε επιλεγμένα φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, τουριστικά σημεία, online καταστήματα - και έχει κάποιες εξαγωγικές δραστηριότητες.

 

Βραβείο: Βραβείο για το «Καλύτερο Προϊόν» (μη βρώσιμο) στο προϊόν Prickly Heat Lotion της σειράς RONA ROSS sun care - HARROGATE The Natural Trade Show, Μεγάλη Βρετανία.

 

Συνεργασίες / Συνεισφορές: Η εταιρεία μας συνεργάζεται με γιατρούς, ινστιτούτα αισθητικής, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές, θέατρα, περιοδικά, οργανωτές συνεδρίων, οργανώσεις νεολαίας/φοιτητών και στηρίζει μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

 

Συμμετοχές:

. Μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Βιομηχάνων και Αντιπροσώπων Αρωμάτων και Καλλυντικών ΠΣΒΑΚ. (Ο ΠΣΒΑΚ είναι μέλος του Ευρωπαϊκής Ένωσης Καλλυντικών και Αρωμάτων Cosmetics Europe)

. Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης - ΕΕΑΑ

 

Φιλοσοφία: Η φιλοσοφία μας βασίζεται

. στην δημιουργία άριστης ποιότητας προϊόντων που ικανοποιούν τις ανάγκες των καταναλωτών

. στην συνεχή ενημέρωσή μας πάνω στα νέα επιστημονικά δεδομένα καθώς και στις τάσεις τις αγοράς

. στην όμορφη εμφάνιση και τις προσιτές τιμές

. στο σεβασμό προς το περιβάλλον

. στη προτεραιότητα συνεργασίας με ελληνικές παραγωγικές εταιρείες πρώτων υλών και αγροτικούς συνεταιρισμούς.

. στην άμεση, προσωπική επικοινωνία με τους καταναλωτές (τηλέφωνο, email, social media).

 

Αξίες:

. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα τα οποία είναι ασφαλή και προωθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, όπως επίσης να σέβεται τον απαιτητικό τρόπο ζωής του σημερινού καταναλωτή και να τον βοηθά να βελτιώσει την εμφάνισή του και την ευημερία του.

. Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα ώστε να ακολουθούν τα υψηλότερα πρότυπα επιδόσεων του κλάδου. Υγιεινά και αποτελεσματικά συστατικά χρησιμοποιούνται σε κάθε σύνθεση για να εξασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

. Τα προϊόντα παράγονται σε μικρές παρτίδες για να διασφαλίζεται η φρεσκάδα.