Εταιρεία

 

 

 

Η εταιρεία Cosmetia – Σακελλαρίου ΑΒΕΕ, είναι μια ελληνική, οικογενειακή εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής καλλυντικών, από το 1985, με έδρα την Αθήνα. 

 

Ερευνούμε, αναπτύσσουμε και παράγουμε περίπου 250 καλλυντικά προϊόντα στα εργαστήριά μας με αίσθηση ευθύνης προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αναζητούμε καθημερινά νέες τάσεις και επιστημονικές εξελίξεις στον κόσμο των καλλυντικών για να προσφέρουμε στους πελάτες και συνεργάτες μας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε τη φροντίδα και την προσωπική επίβλεψη μιας οικογενειακής εταιρείας.

 

 

 

 

 

Τα προϊόντα παράγονται με φροντίδα και σεβασμό στο χρήστη και στο περιβάλλον σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και ελέγχους στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και εγκεκριμένα από εξωτερικό πιστοποιημένο εργαστήριο. Δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Είναι εμπλουτισμένα με φυσικά και ενεργά συστατικά και περιλαμβάνουν σειρές για περιποίηση προσώπου, σώματος, μαλλιών και νυχιών, αντηλιακά και μακιγιάζ. Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη. 

 

 

Brands - όλα τα brand names ανήκουν στην εταιρεία:
. Lee Hatton: Μακιγιάζ, Νύχια, Περιποίηση Προσώπου & Σώματος 
. Rona Ross: Αντηλιακά/aftersun/ειδικές φροντίδες, Μαλλιά, Νύχια, Χείλη 
. Greenyard: Προϊόντα περιποίησης με ελιά για Πρόσωπο, Σώμα, Μαλλιά, Άντρες, Ήλιο 
. Leona Lester: Αρώματα / Toiletries 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόσφατες Εκθέσεις